Vinbar 17 – Mat & dryck i kombination
Vinbar 17 har fokus på provningar av framför allt vin men även andra spännande drycker och mat & dryck i kombination. Inriktningen på våra provningar kan anpassas för alla nivåer av vinintresserade med olika teman eller inriktning beroende på säsong. Vi har ett brett utbud av olika provningar men kan även skräddarsy enligt önskemål och intresse.

Våra provningar
Våra provningar varar i 90 minuter och hålls på plats på Vinbar 17. Temaprovningarna omfattar fem olika viner, husets bröd och till andra delen av provningen får vi en assiett från köket som smakreferens för att se hur vinerna upplevs tillsammans med mat. Om ni önskar äta något innan är köket öppet till klockan 18.00.
Vår chefssommelier Patrik Grahn är den som kommer att vara er guide och som håller i samtliga provningar. Patrik har arbetat som sommelier och dryckesentreprenör i cirka 30 år och är en erfaren provningsledare med mer än 500 genomförda provningar.
Vi utgår från vår lokal Vinbar 17 men kan också om kunden så önskar utföra provningen på annan plats mot en extra avgift.
Temaprovning: Utvalda onsdagar | Klockan 18.00 – 19.30 | 695 kr per gäst (Förutom “Viner till grillen”, 795 kr)
Lanseringsprovning: Utvalda fredagar | Klockan 12.00 – 19.00 | Drop in
Bokning görs via respektive temaprovning nedan, klicka på provningen för bokningslänk.
Event. Möten och mat på ditt sätt.
Vinbar 17 är en ny enhet som ger oss möjlighet att utveckla vår eventsida. Ta del av något av våra egna evenemang eller kom till oss för hjälp med dina egna behov och idéer.